Projects

Konserttikeittiössä

Konserttikeittiössä valmistetaan personoituja kotikonsertteja, joita halukkaat voivat tilata minulta puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujeni kautta. 

 

Konserttikeittiössä- projektin tarkoituksena on lisätä klassisen musiikin tuntemusta ja lähentää tavallisia ihmisiä alan kanssa. Projekti purkaa ns. neromyyttiä sekä pyrkii muuttamaan vallalla olevaa yleistä käsitystä taiteen yläluokkaisuudesta tuomalla musiikkitaiteen tekemisessä esille enemmänkin tavoitteellisen, kurinalaisen työskentelyn näkökulmaa ja työmääriä. Projektin tarkoituksena on myös tasa-arvoistaa klassisen musiikin kohdeyleisöä, sillä toivottavaa ja oletettavaa on, että matalan kynnyksen vuoksi hanketta tilaisivat myös tahot, jotka eivät ole vielä niin tuttuja ns. korkeakulttuurin kanssa. 

Yksittäisen konsertin kesto sovitaan tilaajan kanssa ja sen luonne on yksityinen sekä muutoinkin personoitu tilaajalle. Konsertin voi tilata myös lahjaksi toiselle ihmiselle. 

Kokonainen

Since 2016 Kokonainen has been spreading the word of equality in music and especially equality between genders by pointing out unknown and forgotten female composers. Organization founded and artistically ran by Linda Suolahti and Mari Viluksela.

 

Kuvaava Collective

A collective combining (modern) classical music and visual arts. Premiere in 2018 at Helsinki Festival. Founded and artistically led by Linda Suolahti, sculptor Mari Paikkari and composer Elisar Riddelin.

Listen from here.

+358407284410

Photos by Maarit Kytöharju

©2019 by Linda Suolahti.